Vi er Guardians for vores kunder

Hos Guardian IP Consulting er vi stolte af at være mere end blot et team af eksperter. Vi er en passioneret gruppe af medarbejdere, der hver og én elsker at levere resultater, som gør en forskel for vores kunder.

Vores team består af erfarne IP-professionelle, herunder European Patent Attorneys, European Design Attorneys og IP-koordinatorer, der har specialiseret sig i en lang række tekniske områder, fra bioteknologi, farmaceutiske produkter, fødevarevidenskab til software, kemi, mekanik, elektronik, fysik og alt derimellem.

Dedikerede fagspecialister
Hos Guardian er alle specialister inden for hver deres område, og vi er aldrig bange for at dykke ned i selv de mindste detaljer for at finde nye patentmuligheder eller finde muligheder for at få omstødt en modparts patent.

Vi har et stort ansvar over for vores kunder, og selv når vi står over for de mest komplekse sager, kaster vi ikke håndklædet i ringen. Vi er altid klar til at tage nye udfordringer op og tilpasser os hurtigt til ændringer, også når nye sager dukker op uden varsel. Det sikrer, at vores kunder får den bedst mulige service hver gang.

Passion, drive og samarbejde
Kort sagt, hos Guardian IP Consulting er vi ikke bare passionerede omkring det, vi laver – vi brænder for at levere ekstraordinære resultater for vores kunder, og  vi bestræber os på at gøre det med størst mulig professionalisme og ekspertise.

Hver enkelt af vores medarbejdere arbejder selvstændigt og fordyber sig i deres specifikke fagområder. Alligevel har vi en personlig arbejdskultur og et godt socialt miljø, hvor alle sparrer og deler deres indsigt og viden med hinanden. At vores medarbejdere har en stor grad af frihed og samtidig altid har et hold af lige så skarpe kollegaer at sparre med, gør, at vi altid kan levere konsekvente resultater af høj kvalitet til vores kunder.

vores eksperter

Guardian har et af Danmarks største og stærkeste teams af europæiske patentkonsulenter (European Patent Attorneys), som rådgiver inden for mange tekniske områder. Vi har desuden et stærkt team af europæiske designkonsulenter. Vores team af patentkoordinatorer har tilsammen mange års erfaring og mange af dem har titlen Qualified Intellectual Property Administrator.

Mangement team

  • All
  • Management Team

Lene Hansen

European Patent Attorney, Partner

lhn@gipc.eu

+45 77 34 44 81

David Hendriksen

European Patent Attorney, Managing Partner

dhe@gipc.eu

+45 77 34 44 49

Steen Østergaard

European Patent Attorney, Partner

sto@gipc.eu

+45 77 34 44 85

Få værdifulde råd og tips

I nyhedsbrevet giver vores eksperter relevante råd og tips om aktuelle emner inden for patent og design.

Vi er stolte af at være blevet anerkendt som en af Europas førende patentkonsulentsvirksomheder af Financial Times.