Karriere

Det er vores medarbejderes kvalifikationer, der er afgørende for, at vi altid leverer løsninger af exceptionel kvalitet til vores kunder


Aktuelle stillinger

Vi har for tiden ingen opslåede stillinger


Guardian er en af danmarks førende IP-rådgivere

Guardian IP Consulting er en af Danmarks førende IP-konsulentvirksomheder og tilbyder professionel rådgivning inden for Intellectual Property. Vi rådgiver om og assisterer vores kunder med patent- og designansøgninger, patent risk management, patentovervågning, porteføljestyring og litigation support. Vi tilbyder ekspertise inden for de tekniske områder Mekanik, Software & Elektronik samt Life Science & Kemi i forbindelse med patent- og designbeskyttelse, samt IP administration. Vi har en bred kundeskare fra Start-up virksomheder til en række multinationale virksomheder.

KULTUREN I GUARDIAN IP CONSULTING

Vores virksomhedskultur er kendetegnet ved, at vi har stærke fagprofessionelle profiler med stort engagement og drive og med ønsket om altid at levere den ypperste kvalitet og service til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er i dag 28 medarbejdere og er i fortsat vækst.

Guardians erklærede mission er ‘Client Value Thinking’. Dette omfatter et fokus på at forstå kundens forretning og bruge den til at identificere deres IP-behov; levering af IP-løsninger og tjenester, der imødekommer kundens behov, uanset Guardians indtjeningspotentiale og bruge vores centrale IP-kompetencer effektivt i den måde, vi arbejder på.

En af Guardians værdier er ‘Service Minded’, der indebærer, at vi altid er tilgængelige, hvis et behov skulle opstå. Vi kommunikerer tydeligt med kunden og er fuldt ud bevidste om at vores kunder er travle mennesker med fokus på mange vigtige forhold, ikke nødvendigvis kun relateret til IP. Når vi leder efter nye medarbejdere, søger vi aktivt efter mennesker, der i vid udstrækning deler vores værdier.

KVALIFIKATIONER

Det er vores medarbejderes kvalifikationer, der er afgørende for, at vi altid leverer løsninger af exceptionel kvalitet til vores kunder. Derfor har vi fokus på at få de dygtigste medarbejdere med på holdet og skabe et miljø, der understøtter vores medarbejderes personlige og faglige udvikling. Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Hvis du er interesseret i at høre mere om at arbejde hos Guardian, er du velkommen til at kontakte os. Vi har kontorer i Kongens Lyngby nord for København og i Aalborg.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi har et af Danmarks største og stærkeste teams af europæiske patentkonsulenter og designkonsulenter, som rådgiver inden for mange tekniske områder. Tag gerne fat i os til en uforpligtende snak.

E-mail: mail@gipc.eu

Eller vælg at blive ringet op

Få værdifulde råd og tips

I nyhedsbrevet giver vores eksperter relevante råd og tips om aktuelle emner inden for patent og design.

Vi er stolte af at være blevet anerkendt som en af Europas førende patentkonsulentsvirksomheder af Financial Times.