IP Administration

Guardian giver dig overblik og sikker håndtering af din IP-portefølje

Både mindre og større IP-porteføljer omfattende patenter og/eller designs kræver kyndig og vedvarende administration. De virksomheder, der har en stor IP-portefølje, kan drage fordel af en lang række IP-administrationstjenester, som vi tilbyder. På det praktiske niveau sikrer vi, at vigtige frister bliver overholdt, sagsmapper bliver opdaterede, og vi tilbyder et stabilt og sikkert system for rettidig betaling af fornyelsesafgifter til myndigheder, hvilket er nødvendigt for at kunne holde patent- og designrettigheder i kraft.

Ved at outsource administrationen af din IP-portefølje til Guardian får du kvalificerede IP-koordinatorer til at håndtere alle dine administrative IP-opgaver. De har mange års erfaring med IP-administration, som sikrer, at dine ansøgninger eller registrerede patenter eller designs er i overensstemmelse med de omfattende formalitetsforskrifter fra IP-myndigheder over hele verden. Vores team af IP-koordinatorer har den nødvendige ekspertise, uanset om de arbejder med danske, europæiske eller internationale IP-myndigheder.

Hos Guardian bruger vi et avanceret og specialiseret IP-styringssystem som værktøj. Derudover giver vi dig sikker adgang til din portefølje via extranet (Myip.gipc.eu). Det giver dig overblikket over de sager, vi behandler for dig, de sager, du har sammen med andre virksomheder, og de sager, du eventuelt har valgt at håndtere selv.

Udvalgte services inden for IP administration

  • Administration af alle formelle frister
  • Indlevering af ansøgninger hos IP-myndigheder
  • Registrering af dokumenter
  • Korrespondance med agenter og foretrukne patentadvokater
  • Opdatering af IDS
  • Håndtering af årsgifter
  • Omkostningsskøn
  • Indlevering af ansøgninger og besvarelser ved DKTPO og EPO
  • EP Validering

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi har et af Danmarks største og stærkeste teams af europæiske patentkonsulenter og designkonsulenter, som rådgiver inden for mange tekniske områder. Tag gerne fat i os til en uforpligtende snak.

Eller vælg at blive ringet op

Få værdifulde råd og tips

I nyhedsbrevet giver vores eksperter relevante råd og tips om aktuelle emner inden for patent og design.

Vi er stolte af at være blevet anerkendt som en af Europas førende patentkonsulentsvirksomheder af Financial Times.