Holm Schwarze

European Patent Attorney, Partner

Ph.D. (Fysik), Diplom i Physics, Justus-Liebig University, Giessen, Germany, Representative before the Unified Patent Court (UPC)

+45 77 34 44 87

Holm Schwarze har mange års erfaring med rådgivning af danske og internationale virksomheder i relation til alle aspekter af patentbeskyttelse. Holm er desuden dybt engageret i uddannelsen af nye patentrådgivere i Europa, og i arbejdet i forskellige nationale og internationale organisationer. Gennem disse aktiviteter har Holm oparbejdet et meget omfattende netværk af internationale eksperter og rådgivere inden for det immaterielle retsområde. I tilgift har Holm flere års erfaring fra forskning og udviklingsarbejde, samt projektledelse fra såvel mellemstore som store internationale virksomheder.

Holm Schwarze har stor erfaring inden for:

  • Rådgivning af kunder inden for immaterialretlige spørgsmål, særligt patentstrategier og implementeringer af samme
  • Patenterbarhedsvurderinger samt udarbejdelse af patentansøgninger og behandling over for myndighederne frem til udstedelse af patent
  • Indsigelser og appelsager ved EPO
  • Patentretsassistance i Skandinavien og Europa
  • Sikring af kundernes Freedom-to-Operate gennem FTO-analyser og krænkelsesvurderinger

Holm varetager primært klienters interesser inden for teknologiområderne: fysik, telekommunikation/IT, medicinsk udstyr, matematisk modellering, optik, akustik og nanoteknologi.

Holm tiltrådte som partner i Guardian IP Consulting i 2011 og har tidligere 11 års erfaring fra en stilling som patentrådgiver i en anden kendt IP konsulentvirksomhed.

Få værdifulde råd og tips

I nyhedsbrevet giver vores eksperter relevante råd og tips om aktuelle emner inden for patent og design.

Vi er stolte af at være blevet anerkendt som en af Europas førende patentkonsulentsvirksomheder af Financial Times.