Om Guardian

Firmaet er vokset, men vi har bevaret vores fokus på serviceydelser af høj kvalitet og ønsket om at skabe reel værdi for vores klienter.

Selvom vi er blevet større, er forretningsforståelse, IP-færdigheder og ønsket om at skabe reel værdi for vores klienter stadig grundpillerne for Guardian, og disse værdier deles af vores partnere og ansatte.

I dag er vi et hold af omtrent 30 erfarne IP professionelle, hvoraf omkring halvdelen er European Patent Attorneys, flere er European Design Attorneys og mange er erfarne IP-koordinatorer. Vi er specialiserede inden for en lang række tekniske områder, som f.eks. kemi, bioteknologi, farmaceutiske produkter, fødevarevidenskab, mekanik, elektronik, fysik, software m.m.

Vi ved, hvordan det er at arbejde uden for rådgivningsbranchen, og de fleste af vores patentrådgivere har tidligere erfaring som f.eks. ledere inden for forskning og udvikling, forskere, ingeniører, interne IP-chefer, samt interne patentrådgivere.

I vores team af patent- og designrådgivere bruger vi vores forskellige erfaringer og baggrunde til at levere skræddersyet og klientfokuseret rådgivning og konsulenttjenester. Ved at trække på teamets brede kendskab til og erfaring med både juridiske og forretningsmæssige perspektiver er det lettere for os at forstå klientens interesser og behov.

Vores partnere er anerkendte IP-eksperter i EU, og flere af vores partnere er undervisere ved diverse akademiske institutioner, som bl.a. inkluderer CEIPI (Centre for International Intellectual Property Studies), Det Europæiske Patentakademi (EPA), Dansk Institut for Immaterialretsuddannelse (DIFI), og danske universiteter. Derudover er vores partner, Lars Pallisgaard Olsen, medlem i et stående panel af tekniske dommere i Sø- og Handelsretten i København.

Vores kvalificerede IP-koordinatorer har mange års erfaring i at håndtere alle administrative IP-opgaver i såvel patentkonsulentvirksomheder som i patentafdelinger i industrien. Vores team af IP-koordinatorer har således den nødvendige ekspertise og erfaring for at du trygt kan outsource din IP-administration til os.

Vi er stolte af at være blevet anerkendt gentagne gange som en af Europas førende patentkonsulentvirksomheder af Financial Times, og senest i 2022.

vores eksperter

Guardian har et af Danmarks største og stærkeste teams af europæiske patentkonsulenter (European Patent Attorneys), som rådgiver inden for mange tekniske områder. Vi har desuden et stærkt team af europæiske designkonsulenter. Vores team af patentkoordinatorer har tilsammen mange års erfaring og mange af dem har titlen Qualified Intellectual Property Administrator.

Grundlagt med det formål at kombinere forretningsforståelse og IP

Guardian blev grundlagt i 2010 af Steen Østergaard og Marc Münzer, og firmaet startede som en afspejling af deres færdigheder, lidenskab og forhåbninger. De to medstiftere, der er specialiseret inden for både patenter og designs, ønskede at arbejde ud fra en vision om, at den ideelle IP-rådgivning kræver en dyb forståelse af klientens forretning, stærke IP færdigheder, samt et grundlæggende ønske om at skabe reel værdi for klienterne.

Mangement team

  • All
  • Management Team

Lene Hansen

European Patent Attorney, Partner

lhn@gipc.eu

+45 77 34 44 81

David Hendriksen

European Patent Attorney, Managing Partner

dhe@gipc.eu

+45 77 34 44 49

Marc Münzer

European Patent Attorney, European Design Attorney, Partner

mm@gipc.eu

+45 77 34 44 72

Steen Østergaard

European Patent Attorney, Partner

sto@gipc.eu

+45 77 34 44 85

Få værdifulde råd og tips

I nyhedsbrevet giver vores eksperter relevante råd og tips om aktuelle emner inden for patent og design.

Vi er stolte af at være blevet anerkendt som en af Europas førende patentkonsulentsvirksomheder af Financial Times.