Hvordan vi arbejder

Vi stræber efter at beskytte din virksomhed bedst muligt.

Vi er en IP-konsulentvirksomhed, der er specialiseret i patenter og designbeskyttelse. Vi er et team af motiverede IP-professionelle, som deler den samme vision: ”klienternes forretning kommer i første række”. Vi stræber efter altid at bruge de bedste værktøjer, som findes inden for IP–verdenen for at give din virksomhed den bedst mulige beskyttelse. Vi vil gerne forstå både forretningsdelen af din virksomhed samt de tekniske detaljer af din opfindelse eller det visuelle udtryk af dit nye produkt. På den måde kan skabe IP-rettigheder til dig, som virkelig giver dig og din virksomhed værdi.

Vores erfaring og tilgang til IP betyder, at vi kan skabe patenter, som fuldt ud understøtter dine forretningsplaner, og som er svære at ”designe uden om”. Vi kan hjælpe dig med at undgå problematiske patenter fra konkurrenterne og måske endda prøve at ugyldiggøre dem, hvis det viser sig nødvendigt. Hvis du er interesseret i designbeskyttelse, kan vi hjælpe dig med at opnå den bredest mulige beskyttelse for dine produkter.

Vi hjælper dig også gerne med at administrere din patent- og designportefølje. Det inkluderer både retsforfølgelse vedr. IP-rettigheder, betaling af årsafgifter samt identificering af patentrettigheder, som har mistet deres kommercielle betydning og derfor bør opgives eller sælges.

Ved at holde øje med dine IP-rettigheder i hele deres levetid, sigter vi mod at give dig den nødvendige sikkerhed for at din værdifulde IP er beskyttet.

vores eksperter

Guardian har et af Danmarks største og stærkeste teams af europæiske patentkonsulenter (European Patent Attorneys) inden for mange tekniske områder. Vi har desuden et stærkt team af europæiske designkonsulenter. Vores team af patentkoordinatorer har tilsammen mange års erfaring og mange af dem har titlen Qualified Intellectual Property Administrator.

Management Team

  • All
  • Management Team

Lene Hansen

European Patent Attorney, Partner

lhn@gipc.eu

+45 77 34 44 81

David Hendriksen

European Patent Attorney, Managing Partner

dhe@gipc.eu

+45 77 34 44 49

Marc Münzer

European Patent Attorney, European Design Attorney, Partner

mm@gipc.eu

+45 77 34 44 72

Steen Østergaard

European Patent Attorney, Partner

sto@gipc.eu

+45 77 34 44 85

Få værdifulde råd og tips

I nyhedsbrevet giver vores eksperter relevante råd og tips om aktuelle emner inden for patent og design.

Vi er stolte af at være blevet anerkendt som en af Europas førende patentkonsulentsvirksomheder af Financial Times.