Henrik Bagger Olsen

IP konsulent, Partner, European Patent Attorney, B.Sc. (Electronik)

+45 77 34 44 86

hbo@gipc.eu

Henrik har siden 1997 arbejdet med udarbejdelse og procedering af patentansøgninger ved internationale, regionale og nationale patentmyndigheder samt indsigelsessager og administrativ omprøvning.

Henrik udfører endvidere Freedom-to-Operate (FTO) undersøgelser samt rådgiver i gyldigheds- og krænkelsesspørgsmål. Desuden rådgiver Henrik i udvikling og optimering af patentstrategier og -procedurer.

Med en baggrund som bl.a. patentchef i industrien rådgiver Henrik ligeledes virksomheder om opbygning og organisering af patentafdelinger, patentpolitikker og patenteringsprocedurer.  Målet er at identificere, beskytte og synliggøre værdifulde opfindelser i kundens organisation, således at de kan bidrage til værdiskabelse i virksomheden.

Henrik tiltrådte som partner i Guardian IP Consulting i 2010 og har en baggrund fra rådgivningsbranchen som konsulent og leder af to større danske patentbureauer. Henrik har arbejdet en årrække som ekstern patentrådgiver for en række danske og internationale kunder. Disse kunder omfatter private opfindere, små- og mellemstore virksomheder samt internationale selskaber.

Få værdifulde råd og tips

I nyhedsbrevet giver vores eksperter relevante råd og tips om aktuelle emner inden for patent og design.

Vi er stolte af at være blevet anerkendt som en af Europas førende patentkonsulentsvirksomheder af Financial Times.