cases & indsigt

Læs mere om hvordan vi arbejder, og hvordan vi kan hjælpe dig til at opnå den bedst mulige beskyttelse af dine opfindelser og ideér.

Unitary Patent (UP) & Unified Patent Court (UPC)

After many years of delays, the Unitary Patent (UP) and the Unified Patent Court (UPC) systems will soon enter into force, perhaps already late 2022 or early 2023. This new system provides new options for patent owners.

Sådan får du mest ud af patentvoucher-ordningen

Patentvoucherordningens 2022-pulje åbner for ansøgninger den 4. april og igen den 3. oktober. Puljen er på i alt 5 millioner, der fordeles ligeligt mellem de to ansøgningsrunder. Planlægger du at søge tilskud til dit patentarbejde gennem en patentvoucher? Så læs med her og få vores bedste tips. Patentvoucher-ordningen er et utroligt populært tilbud fra Erhvervsministeriet, som giver virksomheder muligheden for at søge tilskud til omkostninger relateret til en patentansøgning.

Patent, brugsmodel eller design?

Hvad er forskellene mellem disse rettigheder, og hvordan vælger du den rigtige? Patent og brugsmodel beskytter begge en teknisk funktion eller virkemåde ved et produkt, hvorimod et registreret design beskytter udseendet af et produkt. Hvis dit produkt skiller sig ud ved den tekniske funktion, vil det derfor være relevant at beskytte produktet med patent eller brugsmodel.