Henrik Brieghel

Patent konsulent, European Design Attorney, Partner

M.Sc. (Mekanik)

+45 77 34 44 57

Henrik arbejder som ekstern patent- og designrådgiver for en række skandinaviske og internationale kunder. Blandt kunderne findes både selvstændige, private opfindere og store internationale selskaber. I sin rådgivning fokuserer Henrik på de kommercielle og økonomiske fordele, som både små og store erhvervsvirksomheder opnår ved en professionel håndtering af IP.

Henriks primære arbejdsområder:

Patent og designbeskyttelse af værdifuld innovation gennem udarbejdelse af nyhedsundersøgelser og patenterbarhedsvurderinger, udarbejdelse af patentansøgninger, procedering af patentansøgninger.

Håndtering af krænkelsessituationer og teknisk/strategisk rådgivning i krænkelsessager, herunder sikring af kunders handlefrihed i forhold til konkurrenters patenter (f.eks. Freedom-To-Operate-analyser, krænkelsesvurderinger, indsigelser, ugyldiggørelsesretssager).

Syns- og skønsmand på adskillige danske retssager om krænkelse.

Integration af patenter og designbeskyttelse i kunders forretningsstrategi og organisation.

Henrik er specialiseret inden for mekanisk teknologi, herunder produkt og procesteknologi samt materialer.

Henrik tiltrådte som partner i Guardian IP Consulting i 2012 og har været i IP-branchen siden 1987, herunder 20 år som patentrådgiver og partner i en større dansk patentvirksomhed.

Få værdifulde råd og tips

I nyhedsbrevet giver vores eksperter relevante råd og tips om aktuelle emner inden for patent og design.

Vi er stolte af at være blevet anerkendt som en af Europas førende patentkonsulentsvirksomheder af Financial Times.