Vores arbejdsmetode

Det vigtigste er at beskytte din virksomhed bedst muligt

Uanset hvilken branche, størrelse eller virksomhedstype vi arbejder med, er vores tilgang den samme. Vi gennemgår virksomheden og nærmer os produktet fra alle vinkler ned til den mindste detalje, samtidig med, at vi tager hensyn til det større billede.

Vi bestræber os på at forstå både de forretningsmæssige aspekter af din virksomhed og alle de tekniske finesser ved din opfindelse eller det visuelle udtryk for dit produkt. På den måde kan vi skabe IP-rettigheder, som virkelig giver værdi for dig og din virksomhed.

Det er vigtigt for os hele tiden at have den kommercielle værdi i tankerne, for uanset hvor mange IP-rettigheder vi tilfører produktet, betyder det ikke noget, hvis ikke der opnås en konkurrencemæssig fordel.

Vi er fagnørder, og vi elsker udfordringer. Det betyder, at vi ikke giver op, før vi har belyst produktet ned til allermindste detalje. Samtidig er vi altid ærlige overfor vores kunder, hvis vi tidligt i processen kan se, at det er nødvendigt at gå en ny vej.

Vi ser også på dine konkurrenters produkter og analyserer dem for at finde ud af, om de har et patent, der kan omstødes til dit produkts fordel.

Vi vogter over dine rettigheder
Vi ser både os selv som vogtere af dine rettigheder og som efterforskere, der går i dybden for at løse selv de vanskeligste gåder og samle de sværeste puslespil. For nogle gange er det nødvendigt at sprede alle brikkerne ud og vende og dreje dem for at finde den rigtige løsning.

Og det stopper ikke blot ved det enkelte produkt. Vi følger meget gerne din virksomhed og dine produkter fremover og tjekker med jævne mellemrum, at dine rettigheder følger udviklingen af dine produkter, sådan at virksomheden bevarer sin position på markedet.

Derudover kommer alt det praktiske som at administrere din patent- og designportefølje, betaling af årsafgifter samt identificering af patentrettigheder, som har mistet deres kommercielle betydning og derfor bør opgives eller sælges.

vores eksperter

Guardian har et af Danmarks største og stærkeste teams af europæiske patentkonsulenter (European Patent Attorneys) inden for mange tekniske områder. Vi har desuden et stærkt team af europæiske designkonsulenter. Vores team af patentkoordinatorer har tilsammen mange års erfaring og mange af dem har titlen Qualified Intellectual Property Administrator.

Management Team

  • All
  • Management Team

Lene Hansen

European Patent Attorney, Partner

lhn@gipc.eu

+45 77 34 44 81

David Hendriksen

European Patent Attorney, Managing Partner

dhe@gipc.eu

+45 77 34 44 49

Steen Østergaard

European Patent Attorney, Partner

sto@gipc.eu

+45 77 34 44 85

Få værdifulde råd og tips

I nyhedsbrevet giver vores eksperter relevante råd og tips om aktuelle emner inden for patent og design.

Vi er stolte af at være blevet anerkendt som en af Europas førende patentkonsulentsvirksomheder af Financial Times.