Marc Münzer

European Patent Attorney, European Design Attorney, Partner

Ph.D. (Elektromekanik)

+45 77 34 44 72

Marc arbejder bl.a. som ekstern patentrådgiver for en række skandinaviske og internationale kunder på en forretningsvenlig måde, hvor omkostninger til etablering, vedligeholdelse og håndhævelse er balanceret med den forretningsmæssige værdi af rettighederne.

Marc har stor erfaring med:

  • Patentbeskyttelse af værdifuld innovation gennem udarbejdelse af nyhedsundersøgelser og patenterbarhedsvurderinger, udarbejdelse af patentansøgninger, procedering af patentansøgninger, forsvar og håndhævelse af udstedte patenter
  • Sikring af kunders handlefrihed i forhold til konkurrenters patenter (f.eks. Freedom-To-Operate-analyser, krænkelsesvurderinger, indsigelser, ugyldiggørelsesretssager)
  • Integration af patenter og designs i kunders forretningsstrategi og organisation
  • Bearbejdning af patentinformation, for eksempel implementering af patentovervågningssystemer, implementering af Portfolio Management-systemer og udarbejdelse af patentstatistik.
  • Håndhævelse af IP rettigheder på internationale handelsplatforme såsom Amazon, Ebay, AliExpress, osv.
  • Juridisk støtte i IP retssager både i Danmark or i udlandet.

Marc er teknisk specialiseret inden for både mekanik og elektronik med særlig fokus på Mechatronics, samt styring og regulering af elektromekaniske systemer.

Marc er stiftende partner af Guardian IP Consulting. Marc arbejdede som partner i et andet større dansk konsulentbureau, før han stiftede Guardian IP Consulting.

Få værdifulde råd og tips

I nyhedsbrevet giver vores eksperter relevante råd og tips om aktuelle emner inden for patent og design.

Vi er stolte af at være blevet anerkendt som en af Europas førende patentkonsulentsvirksomheder af Financial Times.