Få hjælp til at skrive en god patentansøgning

Det er rigtig vigtigt at få lavet en god og fyldestgørende patentansøgning, så man undgår at konkurrenter kan finde huller i den og på den måde alligevel kopiere din opfindelse.

Vi kan udarbejde ansøgningen for dig og stå for hele processen, men du kan også selv bidrage med dele af ansøgningen, hvis du foretrækker dette. Det er meget forskelligt om der er behov for en lang og grundig ansøgning, eller en kort og præcis ansøgning. Det afhænger bl.a. af kompleksiteten af din opfindelse.

Hos Guardian har vi mange års erfaring i at udarbejde og behandle patentansøgninger, og vi har et af Danmarks største og stærkeste teams af europæiske patentkonsulenter og europæiske designkonsulenter inden for mange tekniske områder. Lad derfor trygt os vurdere, hvilke muligheder du har.

Vi stræber altid efter at gøre det let og ligetil for dig som kunde at få optimal beskyttelse af dine idéer og opfindelser. Vi bruger de bedste værktøjer, som findes inden for IP-verdenen for at give din virksomhed den bedst mulige beskyttelse. Vi vil gerne forstå både forretningsdelen af din virksomhed samt de tekniske detaljer af din opfindelse eller det visuelle udtryk af dit nye produkt. På den måde kan vi skabe IP-rettigheder til dig, som virkelig giver dig og din virksomhed værdi.

Hvis du gerne vil i gang nu, kan du trygt kontakte os nedenfor.

Læs mere: Hvordan får du en god patentansøgning?

VI KAN HJÆLPE DIG MED AT SKRIVE EN GOD PATENTANSØGNING

Annette Sørensen

European Patent Attorney
ans@gipc.eu
+45 77 34 44 79

Lau Lund Olsen

European Patent Attorney
llo@gipc.eu
+45 77 34 44 69

Eller vælg at blive ringet op

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi har et af Danmarks største og stærkeste teams af europæiske patentkonsulenter og designkonsulenter, som rådgiver inden for mange tekniske områder. Tag gerne fat i os til en uforpligtende snak.

E-mail: mail@gipc.eu

Eller vælg at blive ringet op

Få værdifulde råd og tips

I nyhedsbrevet giver vores eksperter relevante råd og tips om aktuelle emner inden for patent og design.

Vi er stolte af at være blevet anerkendt som en af Europas førende patentkonsulentsvirksomheder af Financial Times.